Sardunya Koyun Ricottası
Sardunya Ricottamız, olağanüstü biyo-besin değeri ve lezzeti olan bir üründür. Koyun peynirlerinin işlenmesi sırasında oluşan atık peynir altı suyunun yeniden işlenmesiyle elde edilen bu ricotta, yarı sert, homojen ve beyaz renkte bir dokuya sahip olup, hafif tuzlu bir tat sunar.
Bu peynir, çok yönlülüğü ile şaşırtıyor: düşük kalori içeriği ve yüksek protein yoğunluğu sayesinde kontrollü beslenme yapanlar için idealdir. Sardunya Ricottamız, tek başına, dilimlenmiş olarak veya taze sebzelerle, domatesin üzerine rendelenmiş olarak mükemmel bir şekilde tadılabilir.
Taze salataları, makarnayı, risottoları, fırın lazanyaları zenginleştirmek veya tuzlu pastalarda yıldız malzeme olarak kullanmak için mükemmel olan Sardunya Ricottamız, otantik ve saf tatların keşfine davet eden gerçek bir mutfak hazinesidir.